SZC logo

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

OM kód: 203034/002 | 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 3.

Intézmény logo

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Sportegyesületünk

Sportegyesületünk

DDSE

Köszöntöm a Dunaújváros Diák Sportegyesület nevében!
Egyesületünk közel 30 éves, 1988-ban alapított szervezet.

Az eltelt időszak sikereit nehezen tudnám összefoglalni néhány mondatban mégis úgy érzem, hogy álszerénység lenne szó nélkül elmenni mellettük: az elmúlt évtizedekben Egyesületünk több ezer tagja által elért eredmények bizonyítékai - kupák, érmek, serlegek, oklevelek - a Dunaferr iskola központi épületének tanári folyosóján a mai napig hirdetik dicsőségünket. Büszke vagyok elődeim remek munkájára, edzőink-testnevelőink szaktudására és terészetesen kiváló sportolóinkra.

TÁMOGASSA EGYESÜLETÜNKET ADÓJA 1%-VAL!
ADÓSZÁMUNK: 19091914-1-07

Küldetésünknek és legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy a Dunaferr Szakközép- és Szakiskola nevelő – oktató munkájával összhangban a tanulóinknak rendszeres helyi, intézményen belüli, valamint intézmények közötti és egyéb versenylehetőségek szervezését, valamint sportjátékok, turisztikai programok szervezését, lebonyolítását.

Minden évben részt veszünk az országos Diákolimpiai versenyeken, ahol rendre kiváló eredményeket érnek el sportolóink. Indulunk fiú-lány labdarúgásban, fiú-lány kézilabdában, futsalban, asztaliteniszben, tollaslabdában, fekvenyomásban, úszásban.

Együttműködést keresünk a helyi és regionális sportszervezetekkel. Ennek keretein belül együttműködünk a Dunaújvárosi Főiskola Sportegyesületével valamint a Danubius Kulturális és Sportegyesülettel.

A versenycsoportok mellett természetesen az amatőr és szabadidős sport-turisztikai programok megvalósulását is támogatjuk. Ilyen volt ebben az esztendőben a hagyományteremtő szándékkal megrendezett Egészség- és Sportnap, de ide sorolhatjuk az iskola Éjszakai Foci kupáját és a Dunaferr iskola Horgászversenyét és az 50 éves múltra visszatekintő Intercisa kézilabda kupát.

Céljaink, törekvéseink a jövőben sem változnak, szeretnénk meghatározó középiskolai sportegyesületként működni és sikereket elérni.

 

Zemankó Zoltán
elnök


Partnereink

SZC logo

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum


Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola

2400 Dunaújváros, Vasmű tér 3.

Telefon: +36 25 413 842

E-mail: titkarsag@dunaferriskola.hu

OM azonosító: 203034/002


2024Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola